Samla in och jämför offerter från kvalitetssäkrade besiktningsföretag på Sveriges största oberoende besiktningsportal.

Aurora fick i uppdrag att bygga en digital plattform till BraBesiktning.se som skulle vara lättnavigerad, innehålla tydliga CTAs, vara SEO-optimerad (sökordsoptimerad) och samtidigt ha en clean design. Efter några möten beslutades det att hemsidan byggs i WordPress.  När sidan väl blev klar så har vi tillsammans lagt upp en strategi för SEO (sökmotoroptimering) och SEM via Google Ads för att både driva organisk- samt betald trafik till den nya hemsidan.

Jämförelsetjänst av besiktningar

BraBesiktnings största USP är att kunder nu kan jämföra besiktningstjänster och besiktningsföretag – helt kostnadsfritt. Tanken är att användare som behöver hjälp med diverse besiktningstjänster (ex. Energideklaration) ska kunna få flera offerter från kvalitetssäkrade besiktningsföretag.

Besiktningsbranschen var inget vi på Aurora kunde mycket om innan, men under uppbyggnaden av den nya hemsidan så har vi lärt oss oerhört mycket. Framförallt har vi förstått att användare som beställer besiktningstjänster ofta inte vet vart man ska vända sig, vad man ska fråga efter eller vad en besiktning kostar. BraBesiktning.se tar bort alla frågetecken gällande priser då en person kan få in offerter från flera certifierade besiktningsföretag genom att bara fylla i ett formulär (och detta är helt gratis för användaren).

Exempel på besiktningstjänster

För dig som vill fördjupa dig lite mer inom besiktningar så kan du läsa om några olika tjänster på nedan länkar.

resultatet av vårt samarbete

Vi har ett löpande samarbete tillsammans med BraBesiktning där vi hjälper till med SEO och SEM (Google Ads). Utöver det sköter vi löpande underhåll av deras hemsida. 

Om ni är nyfikna på att se hur sidan ser ut eller om ni behöver en besiktningstjänst – tveka då inte på att besöka deras hemsida: BraBesiktning.se.

Vill ert företag ha hjälp med att bygga en hemsida, e-handel eller digital marknadsföring? Tveka in på att höra av er till oss så kan vi boka in ett förutsättningslöst möte tillsammans.

Scroll to Top
kul att du är intresserad.
bli kontaktad.
boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte.
info (at) auroraconsulting.se